неділя, 29 квітня 2012 13:25

В Голосіївському районі затримали педофіла

В Голосіївському районі затримали педофіла
Міліція шукає й інших жертв злочинця. Фото: vkurse.ua

Правоохоронці Голосіївського районного управління міліції затримали 34-річного киянина, який протягом тривалого часу спокушав маленьких дівчаток і примушував їх вступати з ним в статевий акт неприродним шляхом.

Як повідомляє відділ зв'язків з громадськістю МВС України в столиці, виявлено два таких епізоди в Солом'янському та Голосіївському районах. Одній дівчинці було 10 років, другій - 11.

Злочинець відстежував дітей біля школи, йшов за ними до під'їзду їхнього будинку, діставав ніж, приставляв дитині до шиї і змушував підніматися на останній поверх. Всі свої дії він знімав на мобільний телефон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Дніпродзержинську підлітки зґвалтували 11-річну дівчинку

У своїх злочинах чоловік зізнався.

У міліції зазначили, що у нього була хороша робота, раніше був одружений і сам виховував двох неповнолітніх дітей. У повсякденному житті нічим від нормальних людей не відрізнявся.

Проти злочинця порушено кримінальну справу за ч.3 ст. 153 КК (насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від 8 до 12 років.

У міліції вважають, що постраждалих від дій злочинця було більше, тому закликають громадян повідомляти будь-яку інформацію з цього приводу.

Зараз ви читаєте новину «В Голосіївському районі затримали педофіла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути