вівторок, 27 березня 2012 12:58

Акордеоніст Завадський підбирав дітей з неблагополучних сімей - ЗМІ

Акордеоніст Завадський підбирав дітей з неблагополучних сімей - ЗМІ
У Завадського у Франції живе дружина Мірей Роуз. Фото: tsn.ua

Відомий український акордеоніст, 46-річний Ігор Завадський, якого підозрюють в розбещенні неповнолітніх, нібито цікавився виключно хлопчиками. А знаходив він їх разом з адміністратором Андрієм і водієм, за даними слідства, на вулицях і в громадському харчуванні, пише Сегодня.

Заслуженого артиста України, лауреата маси конкурсів затримали в суботу з адміністратором і за сумісництвом PR-директором Андрієм Б. Також взяли і водія Завадського. Усіх трьох підозрюють у розбещенні неповнолітніх.

"Правоохоронці зібрали достатньо фактів, які доводять їх причетність до даного злочину. Міліція встановила шість фактів розбещення ", - розповідає прес-офіцер Шевченківського РУВС Наталя Калиновська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відомого українського акордеоніста підозрюють у педофілії

До міліції надійшла інформація про розбещення неповнолітніх від одного з батьків. Коли ж її почали перевіряти, фактів виявилося більше. За словами джерела в міліції, відомий акордеоніст з друзями нібито входив у довіру до хлопчиків, користуючись своєю популярністю.

"Слідство вважає, що вони знаходили їх у фастфудах, просто на вулицях. Всім було до 16 років. Говорили їм, мовляв, відомий музикант може для тебе зіграти. Потім вони нібито пропонували піти до них додому, де вже здійснювали розпусні дії, - розповіло джерело. - Кажуть, разом зі своїм адміністратором Андрієм Б. Завадський живе з 2007 року в одній квартирі як пара, музикант навіть прописав його у себе. Вони нібито слідству прямо сказали, що обидва нетрадиційної орієнтації".

Слідство припускає, що такої ж орієнтації і водій Завадського.

"Дехто їм відмовляв, а хтось йшов. Але всі хлопці з неблагополучних сімей або з глибинки, яким підозрюваний обіцяв велику кар'єру. Одна з шести заяв - від мами хлопчика, який ходив до Завадському вчитися грати на акордеоні. Принаймні, мама так думала. Зараз заяв більше шести", - говорить джерело.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Київщині впіймали 23-річного педофіла

Суд обрав для Завадського запобіжний захід - арешт на 2 місяці. Якщо провину доведуть, йому загрожує до 3 років в'язниці.

Про заслуженого артиста України та переможця міжнародних конкурсів колеги та друзі відгукуються, перш за все, як про хорошого акордеоніста.

"Ми знаємо його, як доброго музиканта. Він яскрава особистість, хороша людина. Нічого поганого не можемо сказати ", - сказала одна з режисерів Асоціації діячів естрадного мистецтва Катерина.

У Завадського у Франції живе дружина Мірей Роуз, є син. Правда, Завадський не раз зізнавався, що жінки займають в його серці тільки друге місце, а перше - акордеон.

Зараз ви читаєте новину «Акордеоніст Завадський підбирав дітей з неблагополучних сімей - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути