понеділок, 19 серпня 2013 15:37

У Донецькій області злий пітбуль скалічив дитину

У Донецькій області злий пітбуль скалічив дитину
Фото: zooclub.ru

У місті Артемівськ Донецької області сталася жахлива пригода за участі 5-річної дівчинки і пітбультер'єра. Собака розірвав дівчинці обличчя.

У приватному секторі Артемівська мешканці однієї із вулиць страждають від некерованої собаки. Люди неодноразово скаржилися в районний відділ міліції, але чомусь правоохоронні органи не вжили жодних дій.

Усі сусіди ходили до магазину з палицями, каменюками, бо чоловік випускав пітбуля без намордника на вулицю і абсолютно за ним не доглядав. Собака кидався абсолютно на всіх людей, що проходять мимо.

На цей раз, п'яний господар пітбультер'єра став очевидцем того, як його тварина роздирає 5-річну дівчинку буквально на частини. Чоловік був настільки холоднокровним або п'яним, що ні відтягнув собаку, а спостерігав за подіями, як ніби дивився фільм.

На даний момент дівчинка знаходиться в лікарні, вона пережила страшний шок, їй проводять відновлення м'яких тканин шкіри обличчя. Потрібні гроші, батьки вклали в лікування доньки вже пристойну суму, також добре допомогли сусіди по вулиці.

Господаря собаки не притягнули до відповідальності, собаку не забрали, хоча, її не завадило б приспати. Чоловік не бере участі в лікування дитини. Собака продовжує бігати по вулиці без намордника.

Зараз ви читаєте новину «У Донецькій області злий пітбуль скалічив дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути