пʼятниця, 05 липня 2013 15:38

На розведенні ротвейлерів можна заробити 14 тис. грн
5

Фото: Фото: надане героєм публікації

Киянка Оксана Синя займається розведенням ротвейлерів. За червень заробила 14 тисяч гривень. Цуценят продавала по 2 тис. грн.

"Кращої охорони не знайти, - говорить Оксана. – Хто хоче бути впевненим, що у його квартиру чи двір ніхто не забереться, той купує ротвейлера. Він легко піддається дресируванню, дуже відданий господарю".

Оксана тримає ротвейлера Келі, яка дає приплід учетверте.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із дітьми найкраще ладнають лабрадори

"У брата є кобель Джордж. Келі воджу спарюватися до нього, бо обоє чистокровні, - розказує Оксана. – Усіх цуценят продаю від 1,5-2 місяців. Менше п'яти моя Келі не приводить. Торік було п'ятеро, цього року народила сімох цуценят. Позаторік побила усі рекорди – привела дев'ятьох. Коли молока на всіх почало не вистачати, ми з пляшечки коров'ячим вигодовували".

"Ця порода собаки була виведена у Німеччині, - говорить Синя. – У Європі їх часто використовують поліцейські. Австрійські пастухи беруть ротвейлерів на допомогу, бо вони гарно стережуть худобу. Їх не бояться заводити у сім'ях, де є маленькі діти, бо вони ніколи не накинуться. Дуже прив'язуються до дітей і не конкурують з ними за увагу господаря, як інші породи собак".

Зараз ви читаєте новину «На розведенні ротвейлерів можна заробити 14 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути