субота, 24 грудня 2016 05:58

Ураган залишив людей без електрики
7

Ураган "Барбара" вирує в більшій частині Шотландії. В країні вимкнули електрику, є перебоїв у русі транспорту. Швидкість вітру досягає 146 км/год.

"У п'ятницю в північно-західній частині Шотландії були закриті майже 120 шкіл, де навчаються 8,5 тисячі дітей. У деяких районах порушено рух поїздів та автобусів, скасовані пороми на прилеглі острови. Аеропорт Сторновей на острові Льюїс був закритий після того, як два літаки не змогли зробити там посадку і повернулися в аеропорти відправлення в інших шотландських містах", - повідомляє ВВС.

Шотландське агентство навколишнього середовища зафіксувало 8 підтоплень і попередило про таку ж кількість можливих нових підтоплень у найближчі дні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шотландія придумала, як залишитися у Євросоюзі

NASA зможе більш точно передбачати шторми і урагани, а також прогнозувати їх інтенсивність. Американське аерокосмічне агентство запустило 8 мікросупутників, які будуть відстежувати появу і рух ураганів на планеті. Ці супутники дозволять науковцям контролювати погодні системи з орбіти і надаватимуть дані, які стануть основою розрахунків траєкторії руху і потенційного збитку від ураганів.
Зараз ви читаєте новину «Ураган залишив людей без електрики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути