вівторок, 13 грудня 2011 14:04

Юнак, який згвалтував і вбив 17-річну школярку, попросив вибачення у її батьків

Юнак, який згвалтував і вбив 17-річну школярку, попросив вибачення у її батьків

Севастополець, який побив, згвалтував і по-звірячому вбив 17-річну школярку, попросив вибачення у її батьків, повідомляє Сегодня.

"Я дуже любив вашу дочку, до цих пір люблю. У нас були такі плани - ми хотіли жити разом, одружуватися, дітей. Я не знаю, чому так все сталося", - сказав підозрюваний.

Нагадаємо, у Севастополі в ніч з 30 листопада на 1 грудня у власній квартирі було виявлено труп 17-річної школярки. Тіло дівчини добу пролежала у квартирі. Її сильно побили, згвалтували, а потім ударили ножем у спину.

Пізніше співробітники севастопольської міліції в квартирі родичів знайшли вбивцю дівчини - її колишнього хлопця. Він ховався від правоохоронців в шафі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Озвірілий батько вбив трирічного сина, запхавши його у пральну машину

Як встановили співробітники міліції, того вечора дівчина залишилася в квартирі одна. До неї в гості прийшов хлопець. Молоді люди посварилися, хлопець приревнував дівчину і став її бити.

Від отриманих ударів дівчина втратила свідомість. Але й цього зловмиснику здалося замало - він згвалтував свою кохану, а щоб вона нікому нічого не сказала - убив кухонним ножем.

Зараз ви читаєте новину «Юнак, який згвалтував і вбив 17-річну школярку, попросив вибачення у її батьків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути