середа, 30 липня 2014 08:39

Українських силовиків атакували 7 російських танків

Українських силовиків атакували 7 російських танків
Фото: zik.ua

У ніч на середу позиції українських військовослужбовців біля н.п. Дубровка Донецької області були атаковані групою з 7 танків.

Про це повідомляє прес-центр антитерористичної операції.

"О 5.00 - здійснений мінометний обстріл біля населеного пункту Дубровка і почалася атака 7 танками (автомобільна техніка 5 одиниць, перетнули ділянку державного кордону о 04.42). Знищено 5 одиниць автомобільної техніки", - йдеться в повідомленні прес-центру АТО в соцмережі Facebook в середу вранці .

Про танки з Росії повідомив також керівник "Інформаційного опору" Дмитро Тимчук.

"У районі н.п.Дубровка терористи провели атаку позицій сил АТО ... Було проведено наступ групи терористів за підтримки 7 танків, які прибули цієї ночі з території Росії", - написав Тимчук.

Крім того, згідно з інформацією прес-центру АТО, українські силовики почали зачистку міст Іловайськ (Донецька обл.), а також проводиться операція зі звільнення міста Первомайськ.

У прес-центрі зазначили: "Сили АТО під час звільнення населених пунктів свідомо не застосовують усі наявні можливості вогневого ураження. Не використовується важка техніка, артилерія і авіація ... Це могло б призвести до жертв серед мирного населення".

Зараз ви читаєте новину «Українських силовиків атакували 7 російських танків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути