вівторок, 17 травня 2016 12:29

Убивство адвоката інсценували, щоб затримати замовника

Убивство адвоката інсценували, щоб затримати замовника
dumskaya.net

Інформація про вбивство одеського адвоката Олександра Погорілого поширювалася для того, щоб затримати всіх причетних до цього злочину. Адвокат живий.

Про це пишуть у редакції Думская.

Про замах на життя адвоката спецслужби дізналися ще на початку березня. Тоді й виникла ідея інсценування, яку вдалося успішно реалізувати.

Убивцю та замовника затримали.

Читайте також: Кілера, який скоїв замах на одеського правозахисника, затримали - екс-депутат

Як повідомили вполіції, співробітники СБУ затримали кілерів зі зброєю в руках. На їхньому авто були кримські номери.

Відомо, що замовник убивства був тісно пов`язаний із поліцією Одеси, тому правоохоронців не повідомили про спецоперацію та не залучали до неї. Працівникам СБУ довелося відганяти їх із місця події.

Адвокат Олександр Погорілий очолював правовий холдинг "Привілей", що представляв інтереси Марселя Вихмана — автора масштабного проекту будівництва набережної у селищі Затока в Одеській області.

Про це говорять у "Подробицях".

"У березні адвокат заявляв, що влада Затоки відмовилася підписувати договір оренди землі, паралельно з цим незаконно відвела земельні ділянки на користь "своїх" людей", - йдеться у повідомленні.

"Останніми роками Олександр займався розвитком курорту, благоустроєм, створенням туристичної інфраструктури. Для цього залучив інвестора з Естонії. Він хотів перетворити Затоку на сучасний курорт, але його плани йшли врозріз з інтересами криміналу та місцевої влади, які в останні десятиліття займалися в основному махінаціями із землею", - йдеться в повідомленні активістів.

Погорілий звинуватив чиновників у розкраданні землі у селищі. Юристи "Привілею" вели власні розслідування злочинної діяльності та ділилися цією інформацією з поліцією та журналістами.

Зараз ви читаєте новину «Убивство адвоката інсценували, щоб затримати замовника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути