субота, 01 жовтня 2011 13:56

Убивці одеських міліціонерів забарикадувалися у готелі та ведуть стрілянину - джерело

Убивці одеських міліціонерів забарикадувалися у готелі та ведуть стрілянину - джерело

Співробітники міліції встановили місцезнаходження злочинців, які вбили двох міліціонерів в Одеській області в п'ятницю. Про це повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" джерело в правоохоронних органах.

Разом з тим, в ГУ МВС України в Одеській області цю інформацію поки не підтверджують.

За даними джерела, злочинці забарикадувалися в одному з готелів в Приморському районі Одеси. За непідтвердженими даними, співробітники міліції оточили будівлю і зараз ведуть перестрілку зі зловмисниками.

Як передає кореспондент агентства з місця події, співробітники міліції оточили кілька прилеглих до пансіонату "Мирний" кварталів, де може ховатися злочинець. Ніякий транспорт і пішоходів правоохоронці не пропускають в зону оточення. Звуків пострілів в прилеглих дворах зараз не чути.

Як повідомлялося, в Одеській області в ніч на п'ятницю в перестрілці із злочинцями загинули два українських правоохоронця, ще четверо поранені. Особу одного з учасників перестрілки з міліціонерами достовірно відома. Це - громадянин Росії Дикаєв Аслан Імранович, 1982 року народження, який розшукується за вбивство.

Згідно з оперативною інформацією, Дикаєв нелегально проживає в Одесі і здійснює вбивства на замовлення. Міліціонери з'ясували це, займаючись розкриттям подвійного вбивства, скоєного 29 червня цього року в селі Баранинці Закарпатської області (застрелені двоє чоловіків).

Правоохоронці встановили автомобіль, на якому пересувався зловмисник. Його чорний ВАЗ 2110 був помічений недалеко від Одеси. На посту ДАІ біля села Кошари машину зупинив інспектор ДПС. Співробітники спецпідрозділу "Беркут" почали операцію по затриманню. Дикаєв кинув в їхній бік дві гранати і почав стріляти з пістолета ТТ, а пасажир, який перебував на передньому сидінні, відкрив вогонь з автомата Калашникова. Один з бійців "Беркута" пострілом поранив того, хто стріляв. Але третій із злочинців встиг затягти пораненого назад у машину, і авто зникло з місця події.

Зараз ви читаєте новину «Убивці одеських міліціонерів забарикадувалися у готелі та ведуть стрілянину - джерело». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути