Ексклюзиви
середа, 09 жовтня 2013 13:37

У Вінниці викопали трупи із десяти могил

У Вінниці викопали трупи із десяти могил
Фото: provse.te.ua

У Вінниці на одному з міських кладовищ в мікрорайоні Тяжилів покійників викопують із могил. Залишки викидають на смітник. На тому ж місці хоронять іншого мерця, повідомили джерела Gazeta.ua у правоохоронних органах.

"Сьогодні вранці до нас звернувся місцевий мешканець із цього району. Повідомив, що на смітнику, яке знаходиться поруч із кладовищем, собаки розтягують розчленований труп. Уже на місці події ми з'ясували, що то не свіжий труп, а залишки раніше померлої людини - череп, кістки рук та ніг. Поруч у тканині, якою, напевно, покійний був прикритий у труні, - решта скелету", - повідомили міліціонери.

За словами правоохоронців, на цьому кладовищі розкопали та захоронили уже 10 могил. Надгробки та хрести викидали у сміття. А де рештки інших трупів - з'ясовують. Перевіряють документацію та працівників кладовища. Чи мали вони дозволи на повторні поховання, і хто їх видавав.

Поруч із цвинтарем знаходиться кілька багатоповерхових гуртожитків. Міліціонери перевірятимуть місцевих мешканців за прізвищами на причетність до поховань.

 

Зараз ви читаєте новину «У Вінниці викопали трупи із десяти могил». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути