понеділок, 31 серпня 2015 15:03

У сутичці під Радою загинули кілька "нацгвардійців" - Кличко

У сутичці під Радою загинули кілька "нацгвардійців" - Кличко

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що під час сутичок між мітингувальниками та міліціонерами під Радою загинули кілька правоохоронців, повідомляє Інтерфакс.

"Є інформація, що є загиблі. Ті хлопці, які зараз забезпечують правопорядок в Києві. Нацгварія, молоді хлопці загинули", - сказав він в ефірі телеканалу "112.Україна".

Разом з тим, офіційного підтвердження даної інформації від правоохоронних органів поки не надходило.

Начальник ГУМВС України в м.Києві Олександр Терещук повідомив, що в результаті зіткнень під стінами Верховної Ради травми і поранення різного ступеня тяжкості отримали близько ста правоохоронців. "Близько 100 осіб поранено, одному ноги відірвало,  жоден мітингувальник не постраждав", - сказав Терещук.

Щоб вивезти усіх поранених до лікарні не вистачає карет швидкої допомоги, тому частину із них вивозять на машинах нової поліції. Свідки повідомляють, що три автівки вже виїхали до лікарень, інформує ТСН.

Печерська РДА Києва просить утриматися від поїздок по центру столиці.

"Водіям, прохання утриматися від поїздок у центр міста Києва, а саме по вулицях: Грушевського, Шовковична, Банкова, Інститутська та прилеглих вулицях і провулках. На місце події виїхав особисто голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук", - зазначають у прес-службі РДА.

Раніше радник глави МВС Антон Геращенко повідомив, що у військовослужбовців, які охороняють Верховної Ради, кинули бойову гранату. Правоохоронці затримали зловмисника, який це зробив.

Місце на площі перед Радою, де вибухнув пристрій, в даний час огороджено, працюють криміналісти.

Зараз ви читаєте новину «У сутичці під Радою загинули кілька "нацгвардійців" - Кличко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути