понеділок, 01 квітня 2013 16:56

У Сумах ексгібіціоніст лякав студенток геніталіями

У Сумах ексгібіціоніст лякав студенток геніталіями
Фото: 100dorog.ru

До трьох місяців арешту засудив суд 47-річного жителя Сумського району за розпусні дії, вчинені в обласному центрі. Одружений чоловік, що має дітей, опинившись у великому місті, вирішив "відірватися".

На дивного незнайомця першою натрапила студентка одного з сумських вузів, повертаючись після занять у гуртожиток. У кущах неподалік від м'ясокомбінату вона помітила чоловіка з приспущеними штаньми, який демонстративно виставив напоказ свої геніталії і, побачивши дівчину, почав кликати її до себе, примовляючи: "Киць-киць!" Студентка, злякавшись, втекла.

Потім цього ж громадянина в такому ж непристойному вигляді довелося споглядати ще кільком молодим дівчатам, що гуляти біля озера Чеха. Чоловіка явно надихнула їх поява. Не намагаючись сховатися і не реагуючи на зауваження, він прийнявся активно мастурбувати. Свідки, не приховуючи відрази, поспішно відійшли і звернулися до працівників міліції. Ті затримали збоченця.

З'ясувалося, що він живе в одному із сіл Сумського району, має сім'ю і дітей, а в Суми приїхав за покупками.

"У магазині на Хіммістечку я купив пляшку горілки, випив, тому і почав робити різні дурниці", - намагався виправдатися зловмисник.

Він зізнався, що раніше вже був судимий за аналогічну поведінку. Але потаємну пристрасть до цього все одно відчував. І опинившись у місті, де його ніхто не знає, вирішив "відвести душу". Що ж, три місяці за ґратами, можливо, відучать чоловіка від поганих думок.

Зараз ви читаєте новину «У Сумах ексгібіціоніст лякав студенток геніталіями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути