понеділок, 30 травня 2016 15:40

У столиці злодії викрали із сейфу 100 тисяч гривень
4

Фото: ГУНП

У ніч на 30 травня зловмисники у балаклавах увірвалися в офіс на Подолі у Києві та викрали з сейфу 100 тисяч гривень. Про це повідомляє поліція.

"До чергової частини Подільського управління поліції надійшло повідомлення про те, що о 01:25 на вулиці Полкова невідомі особи проникли в офіс, пошкодили сейф та викрали гроші. На місці скоєння злочину потерпілий, який працює вантажником, розповів правоохоронцям, що в підсобне приміщення увірвались троє осіб убалаклавах та, застосувавши гумовий кийок і сльозоточивий газ, зв'язали його скотчем. Після цього забрали мобільний телефон і 700 гривень. Потім розбійники знайшли ключі та забрали із сейфу близько 100 тисяч гривень і персональний комп'ютер", - йдеться у повідомленні.

При ретельному огляді місця події експерти вилучили відбитки пальців, сліди взуття та скотч, яким зв'язували потерпілого.

Вилучені речові докази відправили для проведення експертизи.

Слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження. Зловмисників розшукують. Їм загрожує до восьми років позбавлення волі.

Читайте також: На Житомирщині жінку побили і пограбували у її ж будинку

Зараз ви читаєте новину «У столиці злодії викрали із сейфу 100 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути