четвер, 30 травня 2013 09:51

У столиці на Троєщині палять Mitsubishi Pajero. За останню ніч згоріли дві машини

У столиці на Троєщині палять Mitsubishi Pajero. За останню ніч згоріли дві машини
Фото: job-sbu.org

В Києві 28 травня виявилося неспокійним для власників автотранспортних засобів. За добу рятувальники тричі виїжджали на ліквідацію пожеж в автомобілях.

Перший виклик надійшов о 2.13 з Деснянського району. На просп.Маяковського, 97/15 на узбіччі палав Mitsubishi Pajero. Рятувальникам вдалося загасити автомобіль о 2.44. Внаслідок пожежі пошкоджено обшивку салону, вітрове скло та лакофарбове покриття машини.

О 2.27 з того ж Деснянського району, з вул.Вікентія Беретті, 1, надійшов ще один виклик, що стосувався пожежі у авто. Виявилося, що загорівся ще один Mitsubishi Pajero. Цього разу вогнем зачепило і автомобіль Nissan Tiida, припаркований поруч. О 2.49 рятувальники повністю ліквідували пожежу, внаслідок якої у Mitsubishi пошкоджено моторний відсік, колеса та лакофарбове покриття. У Nissan вогнем понівечено задні ліхтарі та лакофарбове покриття.

Попередньою причиною займання у обох випадках експерти називають підпал.

О 10.19 повідомлення про пожежу в автомобілі надійшло зі Святошинського району, з вул. Великої Кільцевої, 5в. Там на узбіччі проїжджої частини дороги в автомобілі Volkswagen W3 у моторному відсіку виникло займання. О 10.39 рятувальниками з державної пожежно-рятувальної частини №9 пожежу повністю ліквідовано. Внаслідок займання пошкоджено моторний відсік автомобіля. Попередня причина пожежі – збій у роботі електропроводки. Про це повідомила прес-служба ГУ ДСНС в Києві.

Зараз ви читаєте новину «У столиці на Троєщині палять Mitsubishi Pajero. За останню ніч згоріли дві машини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути