вівторок, 28 травня 2013 16:56

На Полтавщині спалили автівку колишнього начальника УБОЗу

На Полтавщині спалили автівку колишнього начальника УБОЗу
Фото: www.kasparov.ru

Сьогодні об 11.40 на бульварі Пушкіна в місті Кременчук Полтавської області загорівся "Мерседес Е 200", який належить засновнику громадської організації "З питань протидії корупції" 36-річному Руслану Крахмильцю. Власник та близьке оточення підозрюють підпал.

"Машину купив більше місяця тому. Залишив авто біля офісу організації. Коли загорілося, стався вибух під капотом, увімкнулася сигналізація, всі працівники вибігли та гасили водою, залили повністю, - розповів голова організації "З питань протидії корупції" в Кременчуці 50-річний Олександр Крижановський. - Очевидно, що це підпал. На місці під капотом знайшли ганчірку, змочену горючою сумішшю. Міліція вилучила відеозапис, знайшли свідка, якого запросили той запис проглянути, може когось впізнає. Але нам поки що нічого не говорять".

Раніше Руслан Крахмалець був начальником Кременчуцького управління боротьби із організованою злочинністю. В оточенні розказали, це не перший підпал машини чоловіка.

"В минулому році в липні він повертав зі швидкістю 40 кілометрів на годину. Хтось кинув пляшку із сумішшю. Але вона тільки ковзнула по лобовому склу, впала на асфальт, там і вибухнула. Також на нього хотіли напасти з кастетом, але побачили, що в машині не сам і втекли. Підозрюємо, що такі напади пов'язані із антикорупційною діяльністю. Недавно допомогли спіймати на хабарі одного з депутатів міського ради, який був у дозвільній комісії з приватизації гуртожитків. Також виступаємо проти закупівлі нових тролейбусів для міста. Вони не відповідають технічним характеристикам — випущені в 2008 році, а мали б бути нові, 2012. Може, з нападами пов'язані люди із міської ради".

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині спалили автівку колишнього начальника УБОЗу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути