понеділок, 18 серпня 2014 14:49

У Севастополі обвалився дах путінського кадетського корпусу, є загиблі

У Севастополі обвалився дах путінського кадетського корпусу, є загиблі
Фото: nvua.net

У понеділок вдень у Севастополі обвалився дах будівлі кадетського корпусу, що споруджується, інформація про загиблих і постраждалих в результаті інциденту уточнюється.

Як повідомляє Інтерфакс-Україна з посиланням на міське управління МНС, зараз на місці події рятувальники розбирають завали.

"На місці працюють близько 60 наших співробітників, 12 одиниць техніки, угрупування сил і засобів продовжує нарощуватися", - сказав представник МНС.

Співрозмовник відмовився коментувати інформацію, що з'явилася в ЗМІ, про загиблих і постраждалих в результаті обвалення даху. "Точних даних у нас поки немає", - сказав співрозмовник агентства.

За його словами, управління МНС отримало інформацію про обвалення даху недобудованого будинку на вулиці Щитова в Гагарінському районі Севастополя близько 11:30.

За даними деяких ЗМІ, НП сталася в новому корпусі Президентського кадетського училища на базі Вищого військово-морського училища імені Нахімова. Через обвал даху загинули дві людини, під завалами залишаються як мінімум шестеро.

Нові президентські кадетські училища в 2014 році готуються до відкриття з початку нового навчального року в двох регіонах Росії: на території Далекосхідного федерального округу у Владивостоці, Сибірського - в Кизилі, а також у місті Севастополь в анексованому Криму.

Зараз ви читаєте новину «У Севастополі обвалився дах путінського кадетського корпусу, є загиблі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути