пʼятниця, 02 серпня 2013 11:59

У Росії судитимуть українця, якого звинувачують у вбивстві та згвалтуванні стюардес

У Росії судитимуть українця, якого звинувачують у вбивстві та згвалтуванні стюардес
За версією слідства, українець у Хімках змусив стрибнути з балкона одну стюардесу, і згвалтував її подругу. Фото: zik.ua

У підмосковних Хімках перед судом постане українець, обвинувачений у тому, що змусив стрибнути з балкона стюардесу, і згвалтуванні її подруги.

Про це повідомила офіційний представник ГСУ СК РФ по Московській області Ірина Гуменна.

"Головним слідчим управлінням СК Росії по Московській області завершено розслідування кримінальної справи стосовно 39-річного громадянина України, обвинуваченого у вчиненні злочинів, передбачених ч. 1 ст. 105 КК РФ (убивство), п. "б" ч. 2 ст. 132 КК РФ (насильницькі дії сексуального характеру)", - сказала Гуменна.

Згідно з версією слідства, 1 липня минулого року обвинувачений підійшов до раніше невідомих йому двох 26-річних дівчат, бортпровідниць однієї з авіакомпаній, які гуляли у парку в Хімках. Чоловік набрехав дівчатам, розповівши, що його дружина померла, а сам він, нібито, "пройшов дві чеченські війни". Після цього він став наполегливо зазивати стюардес до себе, погрожуючи у разі відмови покінчити життя самогубством.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії українця за спробу дати хабар поліцейському оштрафували на мільйон рублів

"Відчуваючи до нього співчуття, дівчата погодилися. Перебуваючи у квартирі, дівчата запідозрили нового знайомого у брехні, після чого він побив одну з них", - розповіла Гуменна.

Далі, розмахуючи і погрожуючи ножем, обвинувачений наказав побитій вийти на балкон, а потім вилізти з балкону через вікно. Побоюючись погроз, дівчина виконала вимогу, після чого чоловік розтиснув пальці, якими вона утримувалася за раму, в результаті чого та впала на землю з висоти восьмого поверху будинку. Від отриманих травм дівчина померла на місці. Після цього обвинувачений повернувся у квартиру і згвалтував подругу загиблої, повідомила Гуменна.

За викликом сусідів квартира була розкрита співробітниками поліції.

Відзначимо, що у ході слідства чоловік повністю заперечував свою провину в інкримінованому злочині, а також створив собі алібі. Однак слідство вважає, що йому вдалося зібрати достатні докази, у зв'язку з чим кримінальну справу направлено до суду для розгляду по суті, зазначила представник СК.

Зараз ви читаєте новину «У Росії судитимуть українця, якого звинувачують у вбивстві та згвалтуванні стюардес». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути