четвер, 23 серпня 2012 15:42

У Росії 50 хуліганів атакували дагестанців у Макдональдсі

У Московському районі Санкт-Петербурга в середу ввечері сталася НП: за даними поліції, близько 50 молодих людей напали на відвідувачів, що сиділи на відкритій веранді кафе McDonald's біля станції метро "Московська". ЗМІ пов'язали інцидент із помстою фанатів "Зеніта", які після гри своєї команди з "Анжі" на чемпіонаті Росії в Махачкалі в минулу неділю заявляли про напад уболівальників супротивника.

Керівництво Російської футбольної прем'єр-ліги не змогло знайти підтвердження цього факту, і не виключено, що вболівальники-хулігани вирішили по-своєму покарати кривдників.

Після вчорашньої бійки двоє жителів Дагестану госпіталізовані в стані різного ступеня тяжкості, а поліція відзвітувала про затримання семи мешканців Петербурга, які брали участь в нападі. З вечора Московський район патрулюють додаткові наряди поліції, повідомив представник регіонального ГУ МВС.

У свою чергу джерело в правоохоронних органах у четвер повідомив про затримання шести осіб. Близько 21:30 біля будинків 175 та 179 по Московському проспекту група в кількості 25-30 осіб "на ґрунті раптово виниклих особистих неприязних відносин" побила трьох уродженців республік Північного Кавказу, повідомив співрозмовник. За його даними, конфлікту на міжнаціональному ґрунті не було, госпіталізували трьох людей.

У Головному управлінні МВС по Петербургу і Ленінградській області повідомили, що за фактом бійки на Московському проспекті порушено кримінальну справу за статтею 213 КК РФ (хуліганство). У відомстві підтвердили затримання шести бешкетників і госпіталізацію трьох постраждалих. Основна версія, яку розглядають слідчі, - конфлікт фанатів "Зеніта" і "Анжі", зазначили в ГУ МВС.

Зараз ви читаєте новину «У Росії 50 хуліганів атакували дагестанців у Макдональдсі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути