четвер, 28 березня 2013 05:16

У Рівному невідомий підстрелив директора мережі меблевих магазинів

У середу, 27 березня, о 17 годині на вулиці Соборній, 430-а в Рівному невідомий чоловік тричі вистрілив у директора мережі магазинів "Маркет меблі", 50-річного Мирона Мочарного. Бізнесмена поранили в живіт та ліве стегно.

Надзвичайна пригода сталася в дворі перед одним з магазинів "Маркет меблі". Коли Мирон Мочарний вийшов зі своєї машини, до нього підійшов невідомий чоловік у медичній масці.

"Незнайомець назвав прізвище бізнесмена й перепитав, чи це дійсно він. Коли почув ствердну відповідь, то дістав зброю й тричі вистрілив у підприємця. Скинув маску й втік", - розповідають в обласній міліції.

Правоохоронці повідомляють, що стріляв невідомий з пневматичної зброї. Кажуть, що йому приблизно 25 років. Міліція проводить слідчі дії, зокрема, опитує свідків.

"Швидка" доставила пораненого підприємця в приймальне відділення центральної міської лікарні. Медики надали йому першу медичну допомогу й дістали з тіла дві кулі. Операція тривала 40 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Рівному дівчина випала з 8-го поверху й вижила

"У нього влучили двічі. Одна куля потрапила в передню стінку черевної порожнини. Інша – в ліве стегно й пройшла майже 8 см, залишивши кульовий канал. Обидві кульки дістали. Операцію робили під місцевим наркозом", - розповідає Олександр Оліферчук, травматолог міської лікарні.

Медики кажуть, що кульки не пішли вглиб тіла дякуючи одягу. Підприємець під час пригоди був у джинсах і куртці. Після операції він поїхав додому. Бізнесмена з лікарні забрав машиною його син.

Відомо, що Мирон Мочарний народився в селі Луквиця Богородчанського району на Івано-Франківщині. Працював заступником директора Рівненської бази "Укроптгосптовари", заступником директора, а пізніше директором фірми "Меблі". З 1998 року – директор ЗАТ "Бистриця", пізніше ТОВ "Маркет меблі", з якими пов'язують мережу меблевих магазинів у Рівному та райцентрі Здолбунів.

Цікаво, що в Інтернеті на сайтах які спеціалізуються на операціях з нерухомістю, торік було розміщено, а в березні цього року оновлено інформацію про продаж двох магазинів мережі "Маркет меблі". Зокрема, ціна 4-поверхової торгівельно-офісної будівлі на вулиці Соборній, 430-а в Рівному, поблизу якої й стріляли в бізнесмена, вказана 7 млн 200 тис грн. Інший 3-поверховий об'єкт у райцентрі Здолбунів на вул. Старицького, 6 продають майже за 3 млн 800 тис грн.

Зараз ви читаєте новину «У Рівному невідомий підстрелив директора мережі меблевих магазинів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути