пʼятниця, 27 листопада 2015 13:04

У районі Авдіївки відбувся півгодинний бій. Карта РНБО

Автор: mediarnbo.org
 

Речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко повідомив про останні події у зоні проведення антитерористичної операції.

"На Луганському напрямку вчора бойові дії не велися.

Донецький напрямок. На Світлодарській дузі, біля Горлівки також учора було тихо. Поблизу селища Кам'янка, що північніше Авдіївки, відбулося півгодинне бойове зіткнення з противником. Шість бойовиків висунулися із сусіднього села Василівка і відкрили вогонь по позиціях сил АТО з близької відстані. Після перестрілки ворог відступив, отримавши щільний вогонь у відповідь.

Традиційно найбільш неспокійно в зоні АТО - поблизу Донецька. Тактика противника залишається незмінною - це провокативні обстріли з середньої та близької відстані. Важке озброєння ворог застосовує епізодично. Зокрема, учора НЗФ поблизу Красногорівки випустили 6 мін із міномета калібром 82 мм.

Одну короткотривалу провокацію вчора було зафіксовано на Маріупольському напрямку. Це сталося неподалік селища Чермалик. Противник здійснив кілька пострілів із протилежного боку річки Кальміус", - розповів Лисенко.

Зараз ви читаєте новину «У районі Авдіївки відбувся півгодинний бій. Карта РНБО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути