пʼятниця, 27 лютого 2015 12:06

У Печерському райсуді під час обшуку знайшли документи по Автомайдану

У Печерському райсуді під час обшуку знайшли документи по Автомайдану

Під час обшуку в Печерському районному суді Києва вилучено документи, які після проведення експертиз стануть доказами в кримінальному провадженні щодо суддів Царевич і Кицюка.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив слідчий столичної прокуратури Володимир Іванцов.

"За результатами проведення вчорашнього обшуку, нами вилучені справи про адміністративні правопорушення стосовно учасників Автомайдану, також особові справи, копії особових справ зазначених суддів та інших працівників суду, які брали участь у розгляді цих адміністративних справ. Також вилучено інші докази, речові документи, які після проведення комп'ютерно-технічних експертиз, будуть видані речовими доказами в кримінальному провадженні. Щодо пред'явлення обвинувачення, за результатами проведення досудового розслідування буде прийнято рішення і генеральний прокурор за результатами розгляду справи може прийняти рішення", - заявив Іванцов.

"Вчорашній обшук проводився в рамках кримінального провадження, про винесення завідомо неправосудних рішень у справах про адміністративні правопорушення у відношенні учасників Автомайдану. Додатково є багато кримінальних проваджень, які розслідуються ГПУ, в тому числі і прокуратурою Києва щодо подій, які відбувалися минулого року в Україні", - додав слідчий.

Зараз ви читаєте новину «У Печерському райсуді під час обшуку знайшли документи по Автомайдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути