субота, 08 лютого 2014 15:32

Спецтема: Євромайдан-2013

У МВС закрили очі на побиту "Беркутом" автівку учасника Автомайдану: ніяких силовиків не було

У МВС відповіли активісту Автомайдану Ярославу Гончару, автомобіль якого розбили співробітники "Беркуту", прориваючись до Європейської площі крізь заслін Автомайдану на вул.Богатирській у Києві, що силовики не мають відношення до псування його автомобіля. Про це він повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі Фейсбук.

" 25.01 з прокуратури міста Києва отримав листа, що йде службова перевірка. Вчора зателефонував співробітник управління громадської безпеки МВС і повідомив, що за його даними ніякого "Беркуту" 19 січня ввечері на Богатирській не було. Тренд в принципі зрозумілий", - написав він.

Активіст також віджартувався на цю тему.

"А тепер увага ! Питання до знавців (Пшонка, Захарченко, Чинчин, Мазан та ін.): хто знищив Сітроєн? Варіанти відповіді: метеорит, Гадзіла, самоліквідація, свій варіант", - написав він.

Нагадаємо, 19 січня Автомайдан повідомляв, що по Богатирській крізь заслін прорвалися 25 автобусів з "Беркутом". Розбили машини, затримали одного з активістів.

"Беркут" варварськи розбив машину на Богатирській і взяв заручника в автобус. Таке враження, що авто пожував динозавр", - повідомили в Автомайдані.

Зараз ви читаєте новину «У МВС закрили очі на побиту "Беркутом" автівку учасника Автомайдану: ніяких силовиків не було». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути