середа, 23 січня 2013 14:40

У Мережу залили відеоролик про "білого і пухнастого" Романа Ландіка

У Мережу залили відеоролик про "білого і пухнастого" Романа Ландіка

У Інтерет залили фільм про Романа Ландіка, героя недавніх скандалів в Луганську, сина вже колишнього народного депутата від Партії регіонів Володимира Ландіка. У фільмі якийсь "журналіст Олег" намагався донести до оточуючих зворотний бік цих скандалів.

Відеоролик залив на YouTube користувач Микола Зімінка, однак із зрозумілих причин відключив до нього коментарі.

Як повідомляється на сайті polemika.com.ua, "актора, що виконав роль журналіста Олега (а за сумісництвом і чинного співробітника МВС) у фільмі про Романа Ландика "Син за батька", звуть Євген. Прізвище Мамико. На його сторінці у соціальній мережі рідним містом зазначений Маріуполь. Хоча, за відомостями, Євген - шахтар зі славного міста Алчевськ. У нього ще немає дітей. Ні дружини. І він вже точно не журналіст! Швидше за все, людині запропонували таку суму грошей, що він не зміг відмовитися! Друзі характеризують Євгена як дуже хорошою людиною і товариша. Ймовірно, він просто не уявляв, наскільки підставляє себе зйомками в даному ролику. А може і прекрасно розумів, бо його ім'я та прізвище не значаться в кінцевих титрах".

Як відомо, 4 липня 2011 року вночі у ресторані "Баккара" в Луганську Ландік побив 20-річну Марію Коршунову. Прокуратура Луганської області порушила кримінальну справу стосовно депутата за хуліганство. Пізніше Ландік був затриманий в Краснодарі (РФ) і виданий Україні.

19 січня 2012 року Ленінський райсуд міста Луганська визнав сина народного депутата України від Партії регіонів, депутата Луганської міськради Романа Ландіка винним у побитті 20-річної моделі Марії Коршунової і засудив його до трьох років позбавлення волі з випробним терміном на два роки. Депутата відпустили прямо в залі суду. У СІЗО він провів близько шести місяців.

Зараз ви читаєте новину «У Мережу залили відеоролик про "білого і пухнастого" Романа Ландіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути