середа, 16 квітня 2014 23:21

У Маріуполі невідомі штурмують частину внутрішніх військ

У Маріуполі невідомі штурмують частину внутрішніх військ
Фото: youtube.com

Люди, які зібралися біля воріт військової частини №3057 в Маріуполі і вимагали від військових "поділитися зброєю", почали закидати частину коктейлями Молотова.

Як повідомляють "Мариупольские новости", загорівся автозак. У відповідь лунають постріли.

Кілька куль потрапили в житловий будинок за адресою пр. Нахімова, 174. Постраждали дві квартири. В одній куля пробила двері, в іншій - на 5 поверсі - вікно і газову колонку. Мешканці будинку стали вибігати на вулицю, побоюючись витоку газу.

Станом на 23:00, за даними "Сайту міста Маріуполя", над телевежею пролетів військовий літак, він літає дуже низько, нарізає кола навколо телевежі.

Станом на 22.45 стрільба одиночними пострілами триває. Людей під будівлею частини стало менше.

Станом на 22:00 з військової частини почали стріляти на ураження, є постраждалі.

За даними видання, поранено 5 осіб. Двох людей з важкими пораненнями - один з них співробітник міліції - і трьох з легкими пораненнями, відвезли в міські лікарні. На місці подіїй знаходяться чотири карети швидкої допомоги.

За повідомленням "Маріупольських новин", конфлікт почався приблизно в 20:40, коли, за повідомленням очевидців, в районі військової частини № 3057 в повній темряві вгору полетіли сигнальні ракети. Хтось почав кричати "Фашизм не пройде!" та "Маріупольці вставайте!".

Були чутні короткі черги, схожі на постріли, дворами ходили невідомі люди в бронежилетах та касках.

Станом на 21:20 кореспонденту "Маріупольських новин" вдалося з'ясувати, що біля військової частини зібралося близько 300 осіб. Вони вимагали від військових "поділитися зброєю". Одягнені ці люди були в цивільний одяг, були присутні жінки.

Ворота військової частини були перекриті двома автозаками та міліцейською машиною. Але, окрім "цивільних" біля частини помічені люди в "сірій формі".

Між двома сторонами (правоохоронцями та військовими з одного боку і якимись людьми з іншого) велися переговори з явно вираженим емоційним забарвленням. З боку військової частини прозвучали попереджувальні постріли вгору.

За даними "Сайту міста Маріуполя" штурм частини почали саме люди в сірій формі.

Зараз ви читаєте новину «У Маріуполі невідомі штурмують частину внутрішніх військ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути