неділя, 11 вересня 2011 15:58

У Львові затримали податківця, який вимагав майже півмільйона хабаря

У Львові затримали податківця, який вимагав майже півмільйона хабаря

Управління Служби безпеки України у Львівській області затримало керівника Державної податкової адміністрації в одному з районів Львова при отриманні хабара 384 тис. гривень.

Про це повідомили в Управлінні СБУ у Львівській області.

Гроші передавав посередник - арбітражний керуючий. СБУ встановило, що затриманий вимагав цю суму в приватного підприємця за вирішення питання про непорушення проти нього кримінальної справи, а також сприяння в організації процедури банкрутства підприємства.

За матеріалами СБУ органами прокуратури порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.4 ст.27 ч.3 ст.369 (Давання хабара, вчинене повторно) та ч.3 ст. 369-2 (Одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави, поєднане з вимаганням такої вигоди) Кримінального кодексу Україні).

Нагадаємо, нещодавно співробітники управління по боротьбі з організованою злочинністю в Закарпатській області затримали декана факультету романо-германської філології Ужгородського національного університету Мирославу Фабіан.

Зараз ви читаєте новину «У Львові затримали податківця, який вимагав майже півмільйона хабаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути