середа, 26 листопада 2014 12:14

У ЛНР показали нового "прем'єр-міністра"
6

Фото: Скрін

ЛНРівці продовжують імітувати державну діяльність. Та, бойовики на своєму сайті показали нового "прем'єра" так званої республіки.

25 листопада відбулося засідання "Народної Ради ЛНР", в ході якого ватажок цього бандформування Ігор Плотницький запропонував на розгляд "депутатів" кандидатуру терориста Геннадія Ципкалова на пост "голови Ради Міністрів".

"Не один місяць працюємо з Геннадієм Миколайовичем разом, можу сказати, що він - фахівець у вирішенні багатьох питань, як військового, так і цивільного характеру, чудовий організатор, може згуртувати людей навколо вирішення тієї чи іншої проблеми", - підкреслив "кримінальний авторитет" Плотницький.

У прес-службі путінських вояк заявили, що з 37 "депутатів Народної Ради" кандидатуру Ципкалова схвалили 36 і один утримався.

"Дякую депутатам за довіру, обіцяю з усією відповідальністю - докладу всіх зусиль для відновлення і розвитку нашої Республіки!" - заявив бандит Геннадій Ципкалов.

Зараз ви читаєте новину «У ЛНР показали нового "прем'єр-міністра"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути