понеділок, 25 травня 2015 10:54

У кривавій ДТП на Хмельниччині загинули три особи
3

Фото: km.mns.gov.ua

Внаслідок аварії у Ярмолинецькому районі Хмельницької області, яка трапилась ввечері у неділю, 24 травня, троє людей загинули, ще троє пасажирів потрапили до лікарні.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Хмельницькій області.

"Внаслідок зіткнення 19-річний водій та два пасажири "ВАЗ 2109" загинули на місці ДТП. Двоє пасажирів цього ж автомобіля та пасажир "ВАЗ 2107" доставлені до Ярмолинецької районної лікарні з травмами різного характеру.

Рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій Ярмолинецького району, які прибули на місце пригоди, транспортували потерпілих до карети швидкої допомоги. За допомогою гідравлічних ножиць здійснили деблокування затиснутих понівеченими елементами конструкцій авто тіл загиблих, а також змили проїжджу частину від залишків паливно-мастильних матеріалів", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що на місці події працював штатний психолог Головного управління ДСНС області. Він надавав психологічну допомогу рідним та близьким загиблих, які прибули до місця ДТП.

Зараз ви читаєте новину «У кривавій ДТП на Хмельниччині загинули три особи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути