понеділок, 30 травня 2016 11:55

У Криму жорстоко вбита кримська татарка

29 травня близько 18-ї години у місті Старий Крим невідомі викрали і жорстоко вбили 35-річну кримську татарку Муміне Алієву. Про це повідомляє qha.com.ua.

 

"Муміне викрали невідомі, а після, по-звірячому поглумившись над нею, вбили. Небайдужі активісти по камерам відеоспостереження вирахували вбивць і передали їх в поліцію", - повідомляє видання.

За попередньою інформацією, за підозрою у скоєнні злочину затримано Олексія Гнєзділова. Його батько раніше працював у міліції. Інший нападник утік.

Відомо, що жінка працювала в місцевому магазині "Затишок". Проживала з матір'ю та двома братами - Алі та Адлером Алієвими у селі Ізюмівка Кіровського району Криму.

30 травня о 15.00 в Ізюмівці відбудеться похорон Алієвої. Туди вже вирушив координатор Кримської контактної групи з прав людини Абдурешит Джеппаров. Кримськотатарські активісти закликають усіх, хто може, підтримати сім'ю Алієвих.

Читайте також: На Житомирщині жінку побили і пограбували у її ж будинку

Нагадаємо, на вулиці Івана Лепсе у Солом'янському районі столиці у п'ятницю ввечері, 27 травня, убили чоловіка. Подружжя залишило автомобіль на стоянці. Коли вони ішли додому, до них підбігли двоє невідомих: один із них чотири рази вистрілив чоловіку у голову, інший при цьому наносив тілесні ушкодження. Чоловік від травм помер у лікарні. Його дружина наразі знаходиться у медзакладі.

Зараз ви читаєте новину «У Криму жорстоко вбита кримська татарка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути