пʼятниця, 01 квітня 2011 12:44

У Криму чоловік удосконалив сапу артилерійським снарядом

 

При проведенні оперативно-профілактичного відпрацювання під умовною назвою "Розшук", спрямованої на встановлення осіб, які перебувають у розшуку, оперуповноваженим сержантом міліції Олександром Гуменним був виявлений снаряд часів Другої світової війни.

Про це повідомляє прес-службі ГУ МВС України в АРК.

З'ясувалося, що, копаючи грядки на своїй ділянці в дачному товаристві Зоря, 63-річний житель міста Армянська виявив снаряд, але про знахідку нікуди не повідомив.

Довго роздумувати над тим, як її застосувати, він не став. Чоловік прикріпив снаряд дротом до сапка для обважнення. Як йому здавалося, так робота йшла набагато швидше й ефективніше.

14 березня під час проведення відпрацювання територій дачних товариств, оперативниками і був виявлений даний снаряд у той момент, коли городник в черговий раз копав грядки на своїй ділянці.

"Про що тільки думала доросла і, здавалося б, досвідчена людина - невідомо. У всякому разі, не про те, що снаряд міг вибухнути в будь-який момент. Чому чоловік не задумався про наслідки, правоохоронцям він пояснити не зміг. Але ж від його необдуманих дій під загрозою перебувала не тільки його життя, а й життя оточуючих людей ", - йдеться в повідомленні.

Снаряд було вилучено і знищено співробітниками МНС.

Раніше Gazeta.ua повідомляла, що за метр від залізничного полотна в Херсонській області знайшли 619 мінометних мін.

Зараз ви читаєте новину «У Криму чоловік удосконалив сапу артилерійським снарядом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути