четвер, 02 червня 2016 17:46

У Києві школяр вистрелив собі у голову з батькового револьвера

У Києві школяр вистрелив собі у голову з батькового револьвера

Учень 8-го класу столичної школи залишив передсметного листа та вистрелив собі у голову із батькового превольвера "Альфа". Трагедія трапилася пообіді 1 червня. Хлопчика у кімнаті знайшов його батько. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження. Про це кореспонденту Gazeta.ua розповіла начальник відділу комунікації в Головного управління Нацполіції у місті Києві Оксана Блищик.

"О 14-й хлопець повернувся зі школи. А за півгодини 35-річний батько зайшов до його кімнати: хлопець був без свідомості, поруч лежав револьвер. Дитина померла до приїзду лікарів", - розповіла Блищик.

Правоохоронці опитали близьких родичів і сусідів. Вилучили зброю та передсмертний лист юнака. Обставини і причини цього трагічного інциденту встановить слідство.

Відомо, що родина проживає на вулиці Серафимовича у Дніпровському районі столиці. Сім'ю характеризують позитивно, хлопчик у школі вчився гарно. Прощального листа на 2 сторінки написав від руки. Його змісту у поліції поки що не розголошують.

Читайте також: На Житомирщині повісився 20-річний студент

Нагадаємо, в Одесі скоїв самогубство 27-річний дільничний інспектор поліції. Інцидент стався увечері 1 червня в одному з кабінетів Київського відділу поліції. Правоохоронець пустив собі кулю в скроню з табельної зброї. Його терміново госпіталізували до реанімації міської лікарні №1, де він помер.

Зараз ви читаєте новину «У Києві школяр вистрелив собі у голову з батькового револьвера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути