вівторок, 19 березня 2013 17:07

У Кіровограді троє злочинців за 20 гривень побили пенсіонера

У Кіровограді троє злочинців за 20 гривень побили пенсіонера
Фото: ukrnews24.com

У Кіровограді у вечірній час в двір до 86-річного пенсіонера зайшли троє молодих хлопців. Скориставшись довірливістю старенького, побили його і забрали останні 20 гривень, повідомляють в прес-службі управління міліції в Кіровоградській області.

"Дід живе в не густо заселеному приватному секторі. Молодики постукали у двері будинку, до них вийшов дідусь. Незнайомці попросили в господаря напитися води. Він їх запросив у хату. Коли зловмисники зрозуміли, що окрім пенсіонера в хаті нікого немає, почали в нього вимагати гроші. Коли отримали відмову, почали його бити і зв'язали. А самі взялися обшукувати помешкання. Все, що вдалося знайти, це 20 гривень. Забравши їх, чоловіки зникли. Пенсіонер зміг звільнитися. Подзвонив синові і в міліцію", - розповіла Віталіна Довженко з обласної міліції.

Підозрюваних затримали в Київські області. Найстаршому 28 років, двом іншим по 20 і 23 роки. Проти них відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 "Розбій". Санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років з конфіскацією майна. Перевіряється причетність підозрюваних до скоєння подібних злочинів.

Зараз ви читаєте новину «У Кіровограді троє злочинців за 20 гривень побили пенсіонера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути