понеділок, 13 лютого 2017 14:24

У кафе вибухнула граната: є травмовані
7

У Квасилові на Рівненщині в кафе вибухнула граната. Поранення отримали 6 відвідувачів. До поліції звернувся 48-річний власник кафе.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

"Того вечора троє чоловіків випивали в кафе. Згодом 32-річний військовослужбовець, який нині у відпустці, дістав з кишені куртки гранату "РГД-5". Почав її демонстративно показувати усім присутнім. Поки крутив гранату, випадково витягнув чеку. А потім кинув її під стіл. За лічені секунди граната вибухнула. У результаті - постраждали 6 людей. Троє сиділи за сусіднім столом. З пораненнями різного ступеня їх забрала "швидка". Жителі селища – троє чоловіків і 32-річна жінка отримали осколкові поранення різних частин тіла. Їм надали допомогу та відпустили додому. Також внаслідок вибуху постраждав 28-річний чоловік. У нього поранення обох ніг, лівої кисті та грудної клітини. Сам військовий, житель с. Квасилів, отримав осколкові поранення обличчя, рвані рани на обох ногах. Обох чоловіків госпіталізували в торакальне відділення районної лікарні", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вибухом гранати юнака розірвало на шматки

Осколки гранати відправили на експертизу. У рюкзаку військового знайшли освітлювальні патрони промислового виробництва. Поліція почала досудове розслідування. Нині вирішують питання про передачу справи військовій прокуратурі.

У Кропивницькому на території військової частини стався вибух. Внаслідок інциденту загинула одна людина. Ще троє дістали поранення. Розслідуванням займається Міністерство оборони України.

Зараз ви читаєте новину «У кафе вибухнула граната: є травмовані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути