пʼятниця, 27 грудня 2013 14:06

У Харкові мати через гроші виселяє дітей на вулицю

У Харкові мати через гроші виселяє дітей на вулицю
Фото: tsn.ua

У Харкові рідна мати збирається виселити своїх дочок на вулицю, а квартиру продати. Жінка покинула дітей ще десять років тому, коли менша тоді була ще немовлям і жодного разу не з'явилася, щоб поцікавитися їхньою долею, аж поки їй знадобилися гроші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дядя став, мене висадив. І поїхав з мамою дальше"

Свою матір Марина і Віка Меркулови не бачили десять років. А місяць тому отримали повістку до суду. Мати вирішила квартиру продати, а дочок - виселити, - повідомляє ТСН.

Віка народилася, коли Марині було 14 років і від народження старша сестра їй - і за маму, й за тата. Тоді ще школярка Марина прала пелюшки, міняла підгузки і не спала ночами, коли у сестри різалися зубки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Тернопільщині 17-річна мати вбила свою новонароджену дитину

Розповідає, що спочатку виховувати Віку допомагали бабуся з дідусем. Коли ж їх не стало, то тягнула свою маленьку родину сама.

Підтримати дівчат до будівлі суду приїхали сусіди. Матір вперше за десять років побачила своїх доньок, але навіть не підійшла до них. Вона пробігла повз і залишила замість себе адвоката. Десятирічна Віка проводжала маму зі сльозами на очах. Адвокат дівчат каже, що докладе всіх зусиль, щоб дітей не вигнали із квартири.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові мати через гроші виселяє дітей на вулицю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути