субота, 17 вересня 2011 13:09

У Харкові керівники райвідділу міліції продавали зброю знайомим бандитам

У Харкові керівники райвідділу міліції продавали зброю знайомим бандитам

16 вересня співробітники спецпідрозділу "Альфа" штурмом взяли Комінтернівський районний відділ МВС у Харкові. Це сталося через те, що керівники райвідділу продали злочинним угрупуванням, до складу яких входили в тому числі і 5 працівників міліції, 25 пістолетів "Макарова", 5 тис. патронів та автомати Калашнікова (їх кількість уточнюється шляхом інвентаризації).

Про це повідомила прес-служба народного депутата Геннадія Москаля. За його інформацією, в сейфі начальника відділу знайшли гроші, еквівалентні 1 млн доларів. Він, а також цілий ряд керівників відділу, затримані.

Не дивлячись на те, що на місце події особисто виїзжав Анатолій Могильов, інформацію ретельно приховують від громадськості, повідомляється в заяві.

"І це відбувається саме в той час, коли на території Харкова діє стійке злочинне угрупування, яке займається розстрілами інкасаторів та міліціонерів, що їх супроводжують. Тільки від рук цього угрупування протягом останнього часу загинуло 11 осіб, серед яких 5 міліціонерів. Крім того, так і не розкрито вбивство журналіста Василя Климентьєва", - зазначається в тексті.

За фактами незаконних дій та бездіяльності міністра МВС Анатолія Могильова в парламенті найближчим часом буде ініційовано створення Тимчасової слідчої комісії.

"Замість того, аби концентрувати свою увагу на керівництві своїми підлеглими та розкритті злочинів, міністр тільки бравурно рапортує про якісь міфічні досягнення міліції та постійно безпідставно застосовує працівників проти мирних громадян. Історія української міліції такого ганебного міністра ще не знала", - впевнений Москаль.

Нагадаємо, 15 вересня у Харкові невідомий смертельно поранив з вогнепальної зброї 55-річного бізнесмена - трагедія сталася о 18.20 у дворі дому на вул. Новом'ясницькій. Постраждалого було доставлено до лікарні, однак біля 23.30 він помер.

Як стало відомо з достовірних джерел, вбивство бізнесмена, що сталося 15 вересня, здійснено за допомогою однієї з одиниць зброї, проданої керівництвом Комінтернівського райвідділу "міліції" Харкова.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові керівники райвідділу міліції продавали зброю знайомим бандитам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути