понеділок, 12 вересня 2011 16:40

П'яний рівнинчанин влаштував тир у дворі багатоповерхівки

В неділю увечері мешканці будинку №49 по вул. Олени Теліги у Рівному з півгодини не виходили на двір і не вигулювали собак. Близько 22-ої години їх налякали постріли, які лунали з вулиці. Хтось здогадався подзвонити у міліцію.

Як виявилось, винуватцем галасу був 26-річний Віталій, який вирішив постріляти на пляшках. Чоловік йшов мимо і зазирнув до напівпорожнього двору. При собі мав пневматичний пістолет.

"Молодик був напідпитку. Розставив кілька пустих скляних пляшок біля стіни будинку і почав по них стріляти", - розповіла Інна Березовська, помічник начальника міського відділу міліції. – Коли на виклик приїхали правоохоронці, то він їм заявив, що у всьому винна горілка. Добре, що чоловік ні в кого не влучив, тільки по пляшках цілив".

Снайпер мешкає у цьому ж районі, але на сусідній вулиці Павлюченка. Поруч із двором, де чоловік влаштував тир, є кафе та сміттєві баки. Можливо, саме звідти Віталій і узяв порожні пляшки з-під пива, щоб вправлятися у стрільбі.

"Молодик безробітний. Пістолет у нього вилучили і передали експертам на дослідження", - додає Інна Березовська. – Чоловіка освідчили у медиків на стан сп'яніння і відпустили додому. Вирішується питання, чи притягати його до відповідальності. Ймовірно, він просто заплатить штраф".

Пневматичну зброю в Україні не реєструють і для її купівлі дозволу не потрібно. Придбати її можна в мисливському магазині і навіть через мережу Інтернет. Пістолет коштує в середньому 500-1200 гривень.

Зараз ви читаєте новину «П'яний рівнинчанин влаштував тир у дворі багатоповерхівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути