неділя, 26 квітня 2015 00:51

У Горлівці бойовики полюють на багатих містян на ринках - МВС

У Горлівці бойовики полюють на багатих містян на ринках - МВС
Фото: dt.ua

"Міліціонери" так званої "ДНР" в Горлівці проводять рейди в місцях масового скупчення людей і затримують людей середнього достатку, щоб обміняти їх на певну суму грошей. Про це на своїй сторінці в Facebook написав начальник міліції Донецької області В'ячеслав Аброськін.

"Щодня в "комендатуру міста" доставляються кілька осіб з числа колишніх впливових горлівчан, в тому числі колишні керівні працівники в органах влади та місцеві підприємці. Одним словом - відносно заможні жителі міста стають "жертвами полювання", - зазначив Аброськін.

"Наряди поліцаїв" проводять рейди в місцях масового скупчення людей, де можна оцінити купівельну спроможність. Це ринки та торгівельні центри, в тому числі захоплені бойовиками магазини "АТБ", перейменовані в "Імпульс". Там, обчислюючи місцевих жителів середнього достатку за покупок і зовнішнім виглядом, вони "затримують" горлівчан. З "комендатури" "затримані" виходять в обмін на певну суму грошей, привезену родичами або близькими. Мета "полювання" - пошук коштів на потреби молодої бандитської республіки, в тому числі і на виплату зарплати поліціям бойовиків", - резюмував начальник міліції Донецької області.

Зараз ви читаєте новину «У Горлівці бойовики полюють на багатих містян на ринках - МВС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути