субота, 30 травня 2015 12:22

У Дніпропетровську зловили терористів, що готували вбивства волонтерів и добровольців

У Дніпропетровську зловили терористів, що готували вбивства волонтерів и добровольців
Фото: Прес-центр СБУ України

У Дніпропетровську СБУ затримала чотирьох зловмисників, які готували фізичну розправу над волонтерами та членами добровольчих батальйонів

Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"29 травня у Дніпропетровську СБУ затримала чотирьох зловмисників, які готували фізичну розправу над волонтерами та членами добровольчих батальйонів. У них вилучено вогнепальну зброю та бойові гранати", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що терористичну групу очолював 39-річний співробітник однієї з приватних охоронних структур Дніпропетровська з позивним "Мауглі".

Серед інших затриманих зловмисників члени "Союза советских офицеров" − ветеран спецназу і керівник федерації карате.

Зв'язковим із ватажками терористичної організації "ЛНР" був 23-річний бойовик, який брав участь у незаконних збройних формуваннях на Луганщині і був таємно засланий до Дніпропетровська у лютому під виглядом переселенця.

У СБУ повідомили, що терористична група отримала від бойовиків на прізвиська "Саїд" та "Остап" список громадських активістів, членів "Правого сектора", добровольчих батальйонів для організації їх фізичного знищення. Також група мала вчинити теракти в обласному центрі.

У відомстві наголосили, що під час обшуків помешкань зловмисників вилучили п'ять гранат "РГД-5", вогнепальну зброю та набої, комп'ютерну техніку із матеріалами, що свідчать про протиправну діяльність затриманих, засоби зв'язку для координації з бойовиками.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську зловили терористів, що готували вбивства волонтерів и добровольців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути