четвер, 26 січня 2012 13:59

У Дніпропетровську побили битою комунальника за сіль на машині

У Дніпропетровську побили битою комунальника за сіль на машині

На водія автомобіля, який посипав піском дороги, напав з битою розгніваний водій легковика. Після, мажор прийшов у міліцію і написав заяву на побитого комунальника.

25 січня, близько 7 вечора на вулиці Електричній у Дніпропетровську комунальники виконують свою повсякденну роботу. Про це водіїв легкового транспорту попереджають спеціальні маячки на машині.

"Включено маячок і фару, видно, що машина працює. За правилами дорожнього руху коли спецмашина йде, сипле, вони повинні бути позаду, не менше 15 метрів, якщо нормальний водій", - зазначив Іван Бобков, водій ТОВ ВКП "Стандарт".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В електропотязі "Фастів-Зернове" п'яний хуліган підрізав правоохоронця

Водій синьої іномарки проігнорував попередження і пішов на обгін, пише 34.ua.

"Розбрискувач працює, значить, по-любому пісок б'є по машині. Напевно, дуже здорово кудись поспішав", - повідомив постраждалий комунальник.

Потрапляння суміші на автомобіль кардинально змінило плани гонщика. З лайкою і битою чоловік накинувся на водія вантажівки.

"Почав різним словами мене ображати. Дістав биту, розбив дзеркало. Мене вдарив. Спасибі, що була каністра. Він би мені точно голову зніс", - розповів Бобков.

На шум збіглися люди. У тому числі співробітники прокуратури, яка розташована поруч.

"Почули шум в прокуратурі. Вискочили хлопці, говорили йому, що той не правий, що бачив, як працює машина, повинен був зачекати. У прокуратурі викликали міліцію.

Розгніваний водій відразу кинувся навтьоки. Втім, його особа вже відома", - розповів Геннадій Здор, начальник Самарського райвідділу міліції.

"Коли почали його шукати, він прийшов із зустрічною заявою, що нібито його машину пошкодили піском", - додав міліціонер.

Зараз ви читаєте новину «У Дніпропетровську побили битою комунальника за сіль на машині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути