пʼятниця, 06 травня 2016 14:31

У дитячому візочку жінка перевозила гранату і пістолет
4

Фото: www.zt.npu.gov.ua

У Новоград-Волинському Житомирської області у місцевої мешканки поліція вилучила гранату РГД-5, пістолет "Шмайсер" та 9-міліметрові набої. Зброя зберігалася у сумці дитячого візочку.

Про це Gazeta.ua розповіли у прес-службі ГУ НП у Житомирській області.

Зброю та боєприпаси поліція вилучила у 18-річної жительки Новоград-Волинського 4 травня. В цей час жінка гуляла зі своєю 11-місячною дитиною на вулиці біля багатоповерхівки.

Молоду матір попросили показати вміст кишень дитячого візочка. У сумці, поряд з побутовими предметами, знаходилися зброя і боєприпаси.

На місце події прибули слідчі. У жінки вилучили гранату РГД-5, пістолет марки "Шмайсер" та 5 набоїв до нього калібру 9 мм. Зброю направили на експертизу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Харківщині чоловік намагався болгаркою розпиляти боєприпас

"Молода жінка заміжня. Слідчі встановили, що боєприпаси і пістолет належать її 24-річному чоловіку. Але їхнє походження ще невідоме", - сказав Сергій Рябошапка, начальник Новоград-Волинського управління поліції.

Поліція порушила кримінальне провадженнч за незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами. Жінці загрожує до 7 років позбавлення волі.

Нагадаємо, 5 травня у Ладижині Вінницької області на березі річки знайшли мертвим 28-річного місцевого чоловіка. Загинув внаслідок вибуху ручної гранати.

Зараз ви читаєте новину «У дитячому візочку жінка перевозила гранату і пістолет». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути