середа, 18 листопада 2015 17:37

Терористи показали фото бомби, якою підірвали російський лайнер

Терористична організація "Ісламська держава" опублікувала у своєму журналі Dabiq фотографію вибухового пристрою, яким нібито був підірваний над Синаєм російський літак A321.

На фото зображена банка з-під газованої води об'ємом 0,33 літра. Підтверджень того, що це саме той вибуховий пристрій, немає.

Крім того, в журналі розповідається, як саме бомба була закладена в літак.

Виявивши вразливість у системі безпеки аеропорту Шарм-ель-Шейха, терористи вирішили підірвати літак однієї з країн, що входить до коаліції по боротьбі з ІД. Але після того, як Росія почала власну операцію в Сирії, йдеться в журналі, ІД вибрала в якості цілі російський лайнер.

 

Інтернет-журнал Dabiq, який щомісяця випускає терористична організація "Ісламська держава", містить лекції на релігійні теми. Також в ньому публікуються новини про діяльність ІД.

Нагадаємо, літак Airbus 321 авіакомпанії "Когалимавіа", що виконував рейс із Шарм-ель-Шейха до Санкт-Петербурга, розбився на Синаї 30 жовтня. Усі 224 людини на борту загинули.

Зараз ви читаєте новину «Терористи показали фото бомби, якою підірвали російський лайнер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути