субота, 13 серпня 2016 13:01

Суд арештував ще одного "кримського диверсанта"

Суд арештував ще одного "кримського диверсанта"

У Криму підконтрольний Росії Київський районний суд Сімферополя заарештував другого підозрюваного в "підготовці терактів" на території Криму.

Про це повідомляє "УНН".

"Суд погодився з доводами слідства і обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 1 місяць і 26 днів Андрію Захтею, 1971 року народження, жителю Криму", - йдеться у повідомленні.

Засідання суду проходило в закритому режимі.

Нагадаємо, суд Сімферополя заарештував на два місяці підозрюваного в організації терактів у Криму жителя Запорізької області Євгена Панова.

Раніше, 10 серпня Федеральна служба безпеки Російської Федерації заявила, що українська розвідка підготовлювала терористичні акти в окупованому Криму. Коментуючи це президент РФ Володимир Путін сказав, що Україна переходить до терору, і додав, що Росія зробить все, щоб забезпечити безпеку в окупованому Криму.

Президент України Петро Порошенко назвав безглуздими і цинічними звинувачення Росії на адресу України у підготовці терактів у Криму. "Звинувачення російською стороною України в тероризмі в окупованому Криму звучать так само безглуздо і цинічно, як заяви російського керівництва про відсутність російських військ на Донбасі. Ці фантазії - лише привід для чергових військових погроз на адресу України", - підкреслив Порошенко.

Зараз ви читаєте новину «Суд арештував ще одного "кримського диверсанта"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути