понеділок, 29 липня 2013 11:57

Студенти КІМО вимагають покарати помічника судді, який збив студента на тротуарі
9

Фото: Фото: Наталія ШЕСТОПАЛ

Дарницький райсуд столиці почав слухання у справі загибелі студента Інституту міжнародних відносин 18-річного Андрія Юзюка. Хлопця збили на тротуарі два місяці тому.

За кермом "Ауді" у нетверезому стані був 29-річний Борис Кириченко. Слідство встановило, що у його крові було 2,1 проміле алкоголю. Матір загиблого занепокоєна, що кривдник уникне покарання, оскільки є помічником судді Київського окружного адміністративного суду. На першому судовому засіданні студенти та матір Андрія вимагали максимального покарання водієві авто.

"Ці побоювання створює його місце роботи. Розуміємо, що це представник судової системи, а в Україні це щось означає. Андрій ішов по тротуару до метро. Водій у машині був просто не осудний. Я так розумію, що у машині були п'яні судді, які їхали з шашликів", - розповіла Любов Осьмак, мати Андрія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помічниця судді переплутала педалі та вбила матір трьох дітей

На суд приїхали друзі та однокурсники хлопця. Під приміщенням суду вони мовчки розгорнули плакати з вимогою покарати винного та демонстрували фотографії загиблого.

"У нас родина з двох людей. Це вбивство цілої родини. Після того, що сталося - це не життя звичайної людини зі звичайними турботами, а існування. Тому було вбито дві людини", - розповіла мати.

Водієві загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 8 років. Наступне судове засідання призначено на 1 серпня об 11.00 у Дарницькому районному суді Києва. Обвинувачений та його захисник відмовилися від коментарів.

Зараз ви читаєте новину «Студенти КІМО вимагають покарати помічника судді, який збив студента на тротуарі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути