пʼятниця, 01 липня 2016 11:51

Студент дивом вижив після пострілу п'яного поліцейського

 

Студенти, по яких 23 червня біля харківського клубу "Арізона" стріляли поліцейські, розповіли подробиці події. За словами одного з потерпілих, куля ледь не пробила йому сонну артерію. У той ранок компанія молодих людей поверталася Олексіївського пляжу. На узбіччі хлопці побачили двох чоловіків напідпитку, які намагалися поміняти колесо на автомобілі. Студенти запропонували свою допомогу і дали кілька порад, проте чоловіків це лише розізлило, пише newsroom.kh.ua.

"Один з них дістав пістолет і почав мені погрожувати. Він штовхнув мене, почалася бійка, ми повалилися на землю. Я лише намагався його заблокувати, щоб він не вистрілив. Але вистрілив його друг. Ми почали тікати, звучало багато пострілів, товаришеві потрапили в лопатку по дотичній, мені - в шию і груди", - розповів потерпілий Руслан Сандак.

На постріли приїхала машина патрульної поліції, хлопцям відразу ж викликали швидку. Руслану пощастило: куля пройшла в кількох міліметрах від сонної артерії. Якби траєкторія була інша - молодий чоловік, швидше за все, стік би кров'ю до приїзду медиків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Голів усіх обласних СЕС перевіряє поліція

Нагадаємо, 23 червня близько 6-ї ранку у Харкові біля пляжу п'яні поліцейські підстрелили двох відпочивальників. Інцидент стався біля розважального комплексу "Арізона" в Олексіївському лугопарку. Поліцейські відсторонені від служби на час службової перевірки і знаходяться на лікарняному. Прокуратура області проводить розслідування у кримінальному провадженні за фактом перевищення службових повноважень працівниками правоохоронного органу. Максимальна санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Студент дивом вижив після пострілу п'яного поліцейського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути