четвер, 23 червня 2016 17:05

Поліцейські, які розстріляли 2-х хлопців, їхали із нічного клубу

Поліцейські, які розстріляли 2-х хлопців, їхали  із нічного клубу

Конфлікт між двома цивільними і двома поліцейськими у Олексіївському лугопарку у Харкові стався під час ремонту автомобіля. Про це кореспонденту Gazeta.ua повідомила прес-секретар прокурора області Віта Дубовик.

"Близько 6-ї ранку двоє співробітників райвідділів поліції Харкова, 30-річний старший лейтенант та 26-річний лейтенант їхали на особистому авто із нічного клубу. Машина зламалася, правоохоронці намагалися її полагодити. В цей момент до них підійшли двоє хлопців, 19 та 21 рік, запропонували свою допомогу. Між ними виник конфлікт. Один із поліцейських дістав пістолет та після попередження вистрелив у повітря. Хлопці втекли, через 10 хвилин повернулися і почали битися. Тоді один з поліцейських почав стріляти по нападниках", - розповіла Віта Дубовик.

Потерпілих із пораненнями грудної клітки та шиї забрали до лікарні, де прооперували. Поліцейські теж отримали поранення під час бійки, але по допомогу до лікарів не зверталися.

"За попередніми даними, всі учасники конфлікту перебували у стані алкогольного сп'яніння. Поки невідомо, з якої зброї стріляв правоохоронець - особистої чи службової. Розслідування триває.", - додала Дубовик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік з пістолетом влаштував сварку в поліклініці

Нагадаємо, 23 червня близько 6-ї ранку у Харкові біля пляжу поліцейські підстрелили двох відпочивальників. Інцидент стався біля розважального комплексу "Арізона" в Олексіївському лугопарку. У ході конфлікту один з поліцейських відкрив стрілянину з травматичної зброї. Прокуратура області проводить розслідування у кримінальному провадженні за фактом перевищення службових повноважень працівниками правоохоронного органу. Максимальна санкція статті передбачає до 8 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські, які розстріляли 2-х хлопців, їхали із нічного клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути