четвер, 11 квітня 2013 10:44

Станція аерації в Бортничах працює у звичайному режимі - Попов

Станція аерації в Бортничах працює у звичайному режимі - Попов
Ліквідація наслідків прориву на станціх аерації під Києвом. Фото: kp.ua

Бортницька станція аерації працює у звичайному режимі, позаштатна ситуація, яка сталася в ніч на четвер, на муловому полі № 3, ліквідована.

Голова Київської міської державної адміністрації Олександр Попов заявив, що загрози підтоплення прилеглих територій немає, передає прес-служба КМДА в четвер.

За його словами, територія, на якій сталася аварія, не задіяна у технологічному процесі станції і не впливає на її роботу. Незважаючи на відсутність загроз для мешканців сіл та сільськогосподарських угідь, у довколишні населені пункти направлені фахівці для моніторингу ситуації.

Також Попов подякував керівництву і співробітникам ДСНС, особовому складу Збройних сил, а також керівництву та персонал ВАТ "АК" Київводоканал "та КК" Київавтодор" за оперативну, злагоджену роботу з ліквідації наслідків аварії.

Нагадаємо, вчора, близько 19.00 у Бориспільському районі на муловому полі № 3 Бортницької станції аерації, яке не експлуатується, стався прорив дамби. Загрози підтоплення населених пунктів не було. О 5.45 четверга витікання води було зупинено шляхом спорудження перемички і зміцнення обвалування в місці прориву, надзвичайна ситуація ліквідована.

Зараз ви читаєте новину «Станція аерації в Бортничах працює у звичайному режимі - Попов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути