середа, 04 січня 2017 14:56

Стали відомі подробиці вибуху в багатоповерхівці
4

Фото: sumy.dsns.gov.ua

Під час вибуху газу у 10-поверховому будинку по вул.Металургів, 24 у Сумах загинула 65-річна жінка. Ще двох людей дістали з-під завалів. 66-річна жінка має гіпертонічний криз, 59-річний чоловік отримав закриту черепно-мозкову травму, численні порізи та опіки тіла. Саме в його квартирі був епіцентр вибуху. Чоловік мав психічні розлади і неодноразово погрожував підірвати житло.

"За словами мешканців, за годину до вибуху у будинку було чути запах газу. Епіцентр був у 3-кімнатній квартирі на 7 поверсі. Там обвалилася підлога, і повністю зруйнувала квартиру знизу. У ній знаходилося двоє пенсіонерів. Чоловік отримав незначні порізи склом, а жінку придавило бетонним перекриттям. З-під завалів її дістали уже мертвою. Рятувальники прибули на місце події за 3 хв. На той час більшість мешканців встигли самостійно вийти на вулицю", - розповідає Олег Стрілка із ДСНС у Сумській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилося відео масштабного вибуху в житловому будинку

Розбирати завали рятувальники продовжать після експертної оцінки будинку.

Всього у будинку проживає 432 мешканці. Розселення потребувала 101 людина. 48 поселили до готелю "Ювілейний". Решта переїхали до родичів. Біля будинку рятувальники розгорнули пункт обігріву. Із мешканцями працюють психологи.

3 січня о 20.40 у квартирі на 7 поверсі 10-поверхового житлового будинку стався вибух газу. Зруйновано перекриття між квартирами на 6 і 7 поверхах. Загалом вибухом пошкоджено 5 квартир. Постраждало 10 людей, серез них троє дітей.
Зараз ви читаєте новину «Стали відомі подробиці вибуху в багатоповерхівці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути