понеділок, 15 серпня 2016 14:37

Стали відомі подробиці бійки на пляжі, у якій загинув чоловік

Стали відомі подробиці бійки на пляжі, у якій загинув чоловік

Стали відомі подробиці бійки, яка трапилася на пляжі навпроти нічного клубу "Стамбул" у селі Залізний Порт на Херсонщині. Шестеро охоронців закладу забили до смерті 25-річного Павла Сушенцова. Він саме святкував день народження. Про це розповідають друзі покійного.

"Він не був п'яний і не ломився в кафе, як раніше казали. Сиділи спокійно з дівчатами на березі у кафе на території "Стамбула". З ними був ще один хлопець, але його відправили за пивом. Тому так вийшло, що заступиться було нікому. Підійшов спочатку один охоронець і в дуже грубій формі став їх звідти проганяти. Коли загиблий зробив йому зауваження, мовляв, тут дівчата, не треба грубить, той побіг за підмогою. Не розбираючись, просто забили хлопця до смерті. Коли його дівчина кинулася до нього, щоб закрити собою, він був вже мертвий",- каже Сергій Погорелов.

Друзі розповідають, що Павло був дуже спокійним. І першим ніколи б не поліз у бійку. За освітою юрист, працював на пошті. Жив у цивільному шлюбі, виховував сина дружини від першого шлюбу.

Місцеві розповідають, що у тому кафе не вперше охоронці б'ють відвідувачів. Тому не вірять у справедливе покарання винних у смерті чоловіка.

"Шкода хлопця. Не важливо хто він був, ніхто не в праві вбивати його. А з охороною "Стамбула" це не вперше. У минулому році двох моїх друзів ціла юрба охорони била ногами, палицями, всім, що було під рукою, коли ті вже в крові лежали на асфальті", - каже Даша Сокрут.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лутковська взяла під свій контроль справу про знущання з дитини в "Орлятку"

Нагадаємо, чоловіка побили до смерті охоронці клубу "Стамбул" 13 серпня близько 5-ї години ранку.

Зараз ви читаєте новину «Стали відомі подробиці бійки на пляжі, у якій загинув чоловік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути