пʼятниця, 31 січня 2014 13:15

Спалені у столиці автівки належать учасникам Євромайдану - Штаб нацспротиву

Спалені у столиці автівки належать учасникам Євромайдану - Штаб нацспротиву
Фото: transkarpatia.net

Спалені напередодні у Києві автівки належали учасникам Євромайдану. Про це йдеться у заяві Штабу національного спротиву, розміщеній на сайті "Батьківщини".

У п'ятницю, 31 січня, о 10:30, учасники Євромайдану мають намір прийти під Київське міське управління ДАІ (вул. Хмельницького, 54) та вимагати знайти винних у підпалах автомобілів, що належать євромайданівцям.

"Поряд із вбивствами, викраденнями та тортурами, які здійснюються стосовно активістів - паралельно відбувається знищення майна протестувальників. Зокрема, лише протягом минулої доби в Києві було умисно спалено понад 20 автомобілів учасників Євромайдану", - йдеться в заяві.

При цьому, як зауважується в заяві, жодного підпалювача досі не було знайдено. Штаб нацспротиву обвинуватив ДАІ у ігноруванні розслідування цих злочинів.

"Напрошується висновок, що саме міліція та даішники покривають підпалювачів, або навіть стоять за підпалами автівок громадян, які незгодні з діями влади", - йдеться в заяві.

У Штабі нацспротиву вважають, що всі ці дії є спланованою помстою, передусім, учасникам Автомайдану, які неодноразово влаштовували акції під резиденцією Януковича Межигір'я та під маєтком колишнього міністра МВС Захарченка.

Як відомо, в ніч на 30 січня у Києві невідомі підпалили, за різними повідомленнями, від 17 до 23 автівок. Активісти стверджують, що спалено машини із львівськими номерами, однак МВС це заперечує.

Зараз ви читаєте новину «Спалені у столиці автівки належать учасникам Євромайдану - Штаб нацспротиву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути