вівторок, 20 вересня 2011 15:19

Смерть від вареників на Запоріжжі: житель Токмака не переїдав

Смерть від вареників на Запоріжжі: житель Токмака не переїдав

77-річний житель райцентру Токмак (Запорізька обл.), який помер відразу після перемоги у міському конкурсі зі швидкісного поїдання вареників, помер не від об'їдання: він з'їв лише 10 вареників.

Як повідомив агентству один з організаторів Токмацького міського конкурсу зі швидкісного поїдання вареників, присвяченому Дню міста - Віктор Халамовський, 77-річний переможець "вареничних" змагань навряд чи помер від об'їдання, оскільки з'їв лише 10 вареників.

"У конкурсі з з'їдання вареників на швидкість взяло участь двоє людей. Їм було запропоновано з'їсти по 10 вареників, які організатори придбали в магазині спочатку замороженими. Швидше суперника свою порцію з'їв 77-річний пенсіонер. За це він отримав приз - банку сметани. Що сталося з ним після перемоги, організатори не знають", - розповів Халамовський.

Як відзначили очевидці події, як тільки пенсіонер-переможець відійшов від місця, де проходив конкурс, йому стало погано.

"Дідуся знудило, і він впав на землю. Швидка допомога прибула, коли той вже помер. Лікар сказав, що, швидше за все, сталася механічна асфіксія блювотної масою"- розповіли очевидці.

Як повідомлялося, в райцентрі Токмак 18 вересня під час святкування Дня міста помер 77-річний переможець конкурсу зі швидкісного поїдання вареників. Чоловікові стало зле відразу ж після конкурсу. Кримінальну справу за фактом не порушувалася, на думку міліції, стався нещасний випадок.

Причину смерті чоловіка встановить експертиза.

Зараз ви читаєте новину «Смерть від вареників на Запоріжжі: житель Токмака не переїдав». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути