субота, 03 вересня 2016 14:53

Скоєно напад на учасниць акції проти Путіна

Скоєно напад на учасниць акції проти Путіна

У Беслані скоїли напад на Еллу Кесаєву і Світлану Маргиеву — матерів заручників у школі, які в день траурних заходів наділи майки з написом "Путін — кат Беслана". Нападу також зазнала кореспондент "Нової газети" Олена Костюченко.

Про це повідомляє "Meduza".

У нападі брала участь група невідомих людей у цивільному, які у величезній кількості зігнали на територію першої школи Беслана.

У Костюченко відібрали камеру і телефон. "Те ж саме виконали з Еллою Кесаевой і Світланою Маргиевой. У них відібрали камери, коли вони знімали, як їх оточують люди в цивільному", — написала колега постраждавшої журналістки Олена Мілашина у фейсбуці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В РФ згадують жертв теракту в Беслані 11 років тому

За словами Костюченко, напад здійснили люди в майках "Антитерор". Вони оточили жінок з організації "Голос Беслана", які зібралися у спортзалі школи, де загинули заручники. Костюченко облили зеленкою. Кореспонденти видання "Такі справи" Діану Хачатрян, яка намагалася знімати те, що відбувається, вдарили по голові.

Співробітники поліції не намагалися затримати нападників.

Нагадаємо, 1 вересня у місті Беслані Північної Осетії матері дітей, які загинули під час штурму школи в 2004 році, влаштували акцію протесту. Вони прийшли у футболках з написом "Путін - кат Беслана".

Зараз ви читаєте новину «Скоєно напад на учасниць акції проти Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути